Svedoci ispalili! Odloženo suđenje Flekici za ubistvo studentkinje na benzinskoj pumpi

Autor: Blic

Hronika

12.02.2020

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Milošu Srebriću, zvanom Flekica zbog ubistva studentkinje Kristine Kaplanović na benzinskoj stanici U Velikom Mokrom Lugu odloženo je jer se nisu pojavili pozvani svedoci.

RepublikaFoto: Blic
Miloš Srebrić Flekica

Na ročište koje je planirano za juče nisu pristupili sudski veštak, svedok Bosiljka Mihajlović, kao ni punomoćnik porodice Kaplanović.

Suđenje za ubistvo studentkinje koja je radila na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu traje već godinu i po dana. Na optuženičkoj klupi nalazi se Miloš Srebrić, koji se tereti da je 25. maja 2017. godine tokom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu usmrtio mladu Kristinu.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Kristina Kaplanović

Svojevremeno je tvrdio da ne može da se seti šta je radio tog dana, ali i da je sa suprugom komentarisao ovo svirepo ubistvo, no ipak je, između ostalog, utvrđeno i da je on bio potpuno uračunljiv kada je počinio svirep zločin.

Tokom pucnjave ranjen je i Darko Stankov, a među dokazima koji su bili dovoljni za podizanje optužnice protiv Srebrića, nalazi se i izjava povređenog Stankova, koji je rekao da se nalazio pored Kristine kada ju je Srebrić ubio.

Nesrećna devojka tom prilikom je upucana u glavu vatrenim oružjem za koje Srebrić nije imao dozvolu, a preminula je nakon četiri dana borbe za život u bolnici.

Stančev je tokom saslušanja kazao da je zbog svedočenja i prepoznavanja Srebrića dobijao razne pretnje, zbog čega mu je na kraju dodeljena policijska zaštita.

On je kazao da je primio preteći poziv u kome ga je nepoznati glas upozorio "da pazi šta priča", kao i da je jednog dana primetio osobu koja fotografiše njegov automobil na parkingu.

- Te večeri nisam radio, ali sam došao na pumpu kako bih sačekao kolegu koji je trebalo da preda smenu. Bio sam prekoputa Kristine u trenutku kada je upucana. Razbojnika sam prepoznao na osnovu zaliska, obrve i oka. Donji deo lica mu je bio prekriven maramom. Fleku, odnosno beleg, koji ima na desnoj strani lica, nisam video - kazao je Stančev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading