VEROVALI ILI NE! Tužilaštvo odbranilo huligane iz Beton hale: Ukinut im pritvor na zahtev tužioca!

Autor:

Hronika

11.02.2020

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjoj šestorici od ukupno 11 optuženih za nasilničko ponašanje i demoliranje kafića "Kontakt" 6. oktobra 2018. godine u Beton hali na Savskom šetalištu ukinut je pritvor i zamenjen je merom zabrane napuštanja prebivališta. Interesantno je da taj predlog nije došao od odbrane već od Tužilaštva!

RepublikaFoto: youtube.com/ KRIK - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije
Huligani ulaze u kafić "Kontakt"

- Zbog dužine procesa smatramo da meru kućnog pritvora prema nekima od optuženih treba zameniti blažom merom - rekla je postupajući tužilac.

Predlog je, čini se, zatekao i advokate odbrane, koji su zatražili da se pritvor potpuno ukine jer su neki od optuženih u pritvoru 17 meseci, a tužilaštvo je tražilo kaznu od 18 meseci.

Glosa: Zbog propusta Tužilaštva odbrana tražila i da se izuzmu snimci divljanja u kafiću "Kontakt" u oktobru 2018.

 

 

Odbrana je takođe zatražila i da se iz dokaza izdvoje snimci JKP "Parking servis" jer su, po stavu odbrane, pribavljeni na nezakonit način.

Naime, nigde ne postoji naredba Tužilaštva da se ti snimci oduzmu, a pritom na njima nema ni datuma ni vremena kada su načinjeni. Na snimcima se vidi grupa huligana koja upada na splav i demolira ga. Tom prilikom je povređeno više osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading