Ovako je dolijao pedofil iz Požege! Žrtva silovatelja namamila u klopku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko C. (64), koji je krajem januara izašao sa 14-godišnje robije zbog dva silovanja i jednog pokušaja, u zatvor je dospeo uz pomoć jedne od žrtava koja ga je namamila u nesvakidašnju klopku! Zahvaljujući domišljatosti devojke koju je napastvovao u Novom Beogradu, nije bilo više žrtava ovog monstruma jer su mu policajci stavili lisice ne ruke usred Knez Mihailove ulice!

RepublikaFoto: facebook.com
Milenko C.
Studentkinja iz Valjeva bila je druga njegova žrtva. Imala je samo 23 godine kada ju je monstrum zaskočio na Novom Beogradu preteći joj nožem.

Uplašena, molila ga je da je ne ubije i da je pusti, ali se on nije obazirao. Kada ju je silovao, ona je uspela brzo da se sabere i namami monstruma u klopku. Tako je, prema rečima Nade Mihajlović, advokata Milenka C., ova devojka sprečila da još neko proživi njenu crnu sudbinu.

 

 

- Pokušala je da na miran način priča sa njim i da mu objasni da nije moralo tako da se desi, da ne treba da povređuje devojke. On se nakon toga odobrovoljio i tražio joj broj telefona. Ona mu je dala i istog trenutka nakon što ju je pustio, o svemu obavestila policiju. Čim ju je pozvao sledeći put, policija ga je locirala u Beogradu i uhapsila u Knez Mihailovoj ulici. Nakon toga je utvrđeno da je počinio bar još dva napada i ubrzo su počeli da mu sude - otkriva naša sagovornica.

14 godina robijao Milenko zbog dva silovanja i jednog pokušaja

Podsetimo, osim zločina u Beogradu, Milenko je još jednu devojku iz Valjeva silovao u Požegi, i to trudnicu koja je pošla u posetu svom mužu, koji je služio vojsku.

- Ona se takođe uplašila njegovog oružja i molila ga da joj ne naudi pominjući svoju bebu. Ta žena je išla do kasarne "Petar Leković" u posetu suprugu. Srećom, kasnije sam čula da je rodila zdravo dete - otkriva advokat.

Foto: Ilustracija

Napao maloletnicu

Pre toga, Milenko je pokušao da siluje 15-godišnjakinju. I nju je, kao i mnoge svoje prethodne žrtve, vrebao u vozu.

Advokat: Pokušala je da mirno priča s njim i dala mu svoj broj telefona. Čim ju je pozvao, policija ga je locirala

- Voz se pokvario i on je namamio dete negde na poljanu da niko ne vidi i izvadio nož kako se ona ne bi opirala. Tada mu je rekla: "Molim te, nemoj da me siluješ, imam samo 15 godina". Iz nekog razloga predomislio se i pustio je jadnu devojčicu na slobodu - priča Mihajlovićeva.

Povratnik

Prema našim saznanjima, Milenko je svoju prvu žrtvu napastvovao još kad je imao 19 godina. Ona je takođe bila maloletna. On je tog dana video da se na plaži kupa grupa devojčica. Iskoristio je priliku kada je jedna od njih ostala na trenutak sama, namamio je u šumu i silovao. Zbog tog i drugih zlodela osuđen je na osam godina, a po izlasku iz zatvora nastavio je da napada devojke.

Tukli ga na robiji

Prema rečima Milenkovih poznanika, ovaj prestupnik je skoro svakodnevno trpeo teške batine po zatvorima. Jednom prilikom su ga toliko šutirali da je udario glavom u zid i krvario. Na njegovu sreću, našao se jedan robijaš koji ga je odbranio da ga ne ubiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading