Izleteli iz slupanog auta, seli u taksi i pobegli! Detalji nesreće u Takovskoj u kojoj je povređeno šestoro ljudi, među njima i beba

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.02.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjednom sam osetio strahovit udarac. Nekoliko trenutaka kasnije, video sam da vozača i putnike iz vozila koje je udarilo u moje, kako izlaze iz auta, ulaze u taksi i nestaju. Sa mnom su u tom momentu bile supruga, ćerka i unuka od 14 meseci, ovako za medije priča svedok i žrtva stravičnog sudara na uglu Takovske i Svetogorske ulice u kom je povređeno šestoro ljudi.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustarcija

Kako saznajemo, automobil marke "reno megan" je udario u trolejbus na liniji 41, potom se zakucao u automobil marke "tojota" u kom se nalazio naš sagovornik sa porodicom.

- Mislim da mi je propuštanje automobila spasilo život. Sekunde su bile u pitanju. Vozač "renoa" je preticao kolonu vozila kada je u punoj brzini udario u trolejbus, odbio se i potom udario u automobil u kom sam bio sa porodicom - priča uznemireni vozač "tojote".

Njegova supruga, ćerka i unuka stara svega 14 meseci, prevezene su u Urgentni centar.

- Moja ćerka je bila krvava. Uspeo sam nakratko da se čujem sa njima. Dobro su, nalaze se van životne opasnosti - kaže on.

Još potresen zbog svega što se dogodilo, on priča da su vozač "renoa" i putnici iz tog automobila, posle udesa seli u taksi i pobegli.

- Devojka koja se nalazila u automobilu koji nas je uradio je bila krvava. Muškarac koji je vozio je doslovno preko nje pokušavao da izleti iz auta. Dok sam se okrenuo da se uverim da je moja porodica dobro, oni su već seli u taksi i nestali - kaže sagovornik za medije.

Šestoro povređenih na dijagnostici

Iz Urgentnog centra su za medije potvrdili da je šest osoba povređeno u ovom udesu.

- Oni se trenutno nalaze na dijagnostici - kratko su rekli iz ove zdravstvene ustanove.

Prema priči očevidaca, iz automobila "reno megan" izašla su tri muškarca i povređena devojka i pobegli taksijem ka Ulici Ilije Garašanina.

- Pričali su na engleskom, tačnije više puta su rekli: "Mister, mister" ("Gospodine, gospodine"), tako da pretpostavljam da su stranci - priča jedan od očevidaca i dodaje da je vozilo, kojim su izazvali udes, iznajmljeno.

On dodaje da je od siline udarca, iz "renoa" ispao motor, dok je prednji deo trolejbusa toliko oštećen da su radnici "Parking servisa" jedva uspeli da zakače i potom odšlepaju vozilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading