Mladići, 25 i 17 godina poginuli kada ih je pregazio voz: Detalji užasne nesreće kod Vrbasa

Autor: Informrer, Republika

Hronika

09.02.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas, oko jedan sat, na putu Zmajevo – Kucura, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva mladića sa područja Kucure, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Na neobeleženom pružnom prelazu, u automobil koji je vozio dvadesetpetogodišnjak iz Kucure udario je teretni voz na relaciji Novi Sad-Subotica. Vozač je preminuo na licu mesta, kao i njegov sedamnaestogodišnji saputnik i sugrađanin.

Mladići iz Kucure, za koje mediji prenose da su  B.C. i V.O, bili su u automobilu „reno senik“, i vraćali kući iz grada. Oni su mladići hteli da pređu prugu, ali navodno nisu sačekali da prođe voz koji im je, prema nezvaničnim saznanjima, signalizirao i pokušao da ih zaustavi, ali nažalost, bezuspešno.

Obojica su preminuli na licu mesta, a njihova tela su preneta u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Uviđaj lica mesta obavili su javni tužilac i policija, a putni i železnički saobraćaj bili su obustavljeni do četiri sata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading