KEBA: OVO JE PRAVA ISTINA O MOM PRIVOĐENJU U BIA

Autor: O2, Republika

Hronika

04.10.2017

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač folk muzike Dragan Kojić Keba, koji je nedavno priveden na informativni razgovor u BIA, u Vestima O2 televizije otkrio je šta se tačno desilo tog dana, istakavši da je sve počelo 28. septembra oko 16 časova posle snimanja u njegovom automobilu.

RepublikaFoto: facebook.com/ljiljajev
Sumnjivo lice: Dragan Kojić Keba

- Da se razumemo, moje su pesme uvek bile podobne. Što se tiče celog slučaja, nisam želeo da se oglasim jer sam čekao da to uradi agencija koja se zove BIA. Pošto je stiglo objašnjenje od BIA, evo i ja ću sad reći... Naime, u četvrtak 28, negde oko 16 časova, na poziv televizije Prva, ideja je bila da u mom autu snimimo prilog o mojim pesma, životu... Sve je to trajalo nekih 20 minuta. Kretali smo se po Vračaru, ne znam sad kojim ulicama, rastali smo se potom posle tog finog priloga - počeo je Keba svoju priču.

Poznati pevač potom je opisao kako je došlo do susreta sa ljudima iz BIA.

Taman povela Zvezda protiv Kelna...

- Otišli smo kući, baš je Zvezda igrala sa Kelnom i taman smo poveli 1:0 i sledi poziv od BIA, odnosno kasnije su došli na moja vrata i zvonili uporno. Video sam tri nepoznata lica i pozvao sam policiju na Bežanijskoj kosi, hvala im što su u rekordnom vremenu došli. Brzo su se identifikovali, izašao sam, upoznali se, rukovali se. Mojim autom sam otišao u njihovu kancelariju i pričali smo o tome šta se desilo, gde sam bio tog dana, pogotovo od četiri sata i dalje. Vrlo su korektni bili. U mojim dokumentima piše Dragan Kojić, auto koji vozim je legalan 100 odsto. Bila su valjda zatamljena stakla, bile su kamere... prošli smo negde, nemam pojma...

Alo, Kebo, ovde MUP!

Razgovor u BIA je završen, folker je baš izašao iz prostorija službe, kad - telefon ponovo zvoni.

- Tu je sve završeno korektno. Izašao sam i čim sam izašao usledio je poziv - 29. MUP (policijska stanica u Bulevaru despota Stefana, bivša 29. novembra - prim. aut.). Imam tu sve zapisano, momci su bili vrlo korektni, otišli smo na razgovor. Sve sam im to isto objasnio, shvatili su, tako da bez ikakvih posledica je sve to pošlo... Ja razumem štampu i sve ostalo, ali još jednom da kažem - nisam želeo da se oglasim, to je mnogo ozbiljna stvar. BIA je služba koja štiti ovu državu i sve njene građane, bez obzira ko su, šta su i kakvi su. Bili su korektni, a ta moja šala sa pesmom - nadam se da nikoga nije zabolela - završio je Keba.

Podsetimo, Kojić je ranije naveo da je tema informativnog razgovora bila njegova nova pesma za koju su u BIA procenili da "nije podobna za nacionalni interes". Međutim, BIA je demantovala te navode. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading