(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Mački odsekli glavu i bacili je u dvorište! Jezivo zastrašivanje Nikole Radosavljevića

Autor: Republika

Hronika

08.02.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradskog odbora SNS u Jagodini, Nikola Radosavljević, žrtva je jezivog zastrašivanja za sada nepoznatog počinioca koji je u dvorište porodične kuće u kojoj Nikola Radosavljević živi sa suprugom i troje maloletne dece, bacio odsečenu glavu njegove mačke, za koju je patolog – veterinar utvrdio da je odsečena oštrim predmetom što ukazuje na činjenicu da je to mogao da učini samo čovek.

Telo mačke i tragovi krvi nisu nađeni na licu mesta. Nikola Radosavljević, koji je inače i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je da mu niko nije pretio u prethodnom periodu, da je u odličnim odnosima sa komšijama i da su motivi ovog zastrašivanja političke prirode, odnosno da su vezani za njegove aktivnosti na političkoj sceni Jagodine i Srbije. 

- To je preteća politička poruka koju je očigledno neko hteo da mi pošalje – izjavio je Nikola Radosavljević i dodao: - Međutim, to me neće pokolebati da još više i bolje radim za budućnost naše Srbije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Tekst potpisa

Slučaj je prijavljen policiji, a Gradski odbor SNS u Jagodini od nadležnih državnih organa zahteva da se počinilac ili počinioci što pre pronađu i privedu licu pravde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading