Pažnju inspektora privukao je oglas u novinama, a onda su napravili zamku u koju je upao makro

Autor: Blic, Republika

Hronika

07.02.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija M.A.(21) koji je uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, gde je uz novčanu nadoknadu povezivao klijente sa prostitutkama, upao je u zamku tako što su inspektori MUP-a iz sektora za brobu protiv trgovine ljudima, primetili sumnjivi oglas na interentu i tako mu ušli u trag.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovaj mladić je mušterije pronalazio tako što je objavljivao fotografije žena putem oglasa, ali se još uvek ne zna da li je za to imao dozvolu od prostitutki ili je samoinicijativno pokrenuo svoj "biznis".

- Povezan je sa jednom prostitutkom i veruje se da se on već neko vreme ovim bavi kako bi došao do novca. Primećen je jedan oglas sa lascivnim porukama i slikama golišavih žena, ali je ostavljen mejl. Inspektori su poslali poruku, ali im se umesto devojke javio muškarac koji je obećao da će ih povezati sa devojkom sa slike, ali nakon što dobije 1.000 dinara za tu uslugu. On je dao račun jedne kladionice na koji je trebalo da mu se uplati novac - objašnjava izvor koji je upućen u celokupni slučaj.

Nakon što je uplaćena pomenuta suma, on je prosledio broj telefona žene. Inspektori su se predstavili kao mušterije, i otpočeli razgovor o ceni usluga.

- Žena je najpre tražila 150 evra, ali je kasnije smanjila na 120, a kako je objasnila, u cenu ulazi i iznajmljeni stan. Nakon konačnog dogovora policija je otišla na dogovorenu adresu, a tamo ih je sačekala žena (48) koja je tada i priznala da se bavi prostitucijom - prenosi izvor iz istrage.

Kako dalje saznajemo, nakon što je policija utvrdila da je mladić makro prostitutkama, on je identifikovan preko kladionice, odnosno preko računa sa koga je podizao novac.

Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu M.A. je odredio pritvor do 30 dana, ukoliko bude osuđen preti mu zatvor od šest meseci do pet godina, kao i novčana kazna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

08.02.2020 15:12

A koji je broj telefona,pa mi smo moderna država koja sledi zapad.