Premešta se suđenje monstrumu koji je pesnicama usmrtio dete (3) u Negotinu, evo zbog čega!

Autor: novosti.rs

Hronika

06.02.2020

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postupak protiv Zorana A. (25), koji se sumnjiči da je maja prošle godine, u svojojoj porodičnoj kući u negotinskom selu Prahovo brutalno pretukao i ubio trogodišnju L.F., ćerku svoje devojke Vesne Firulović (26), vodiće se u Višem sudu u Zaječaru, a ne, kao što je prvobitno bilo najavljeno u Višem sudu u Negotinu – zbog manjka sudija.

RepublikaFoto: Facebook
Par iz pakla

Odbrana Zorana A. zatražila je da sklopi sporazum o priznanju krivice, u zamenu za blažu kaznu. Međutim, VJT u Negotinu je taj predlog odbilo, zahtevajući da se momku Vesne Firulović izrekne kazna od – 40 godina zatvora – zbog krivičnog dela teškog ubistva.

Vesna Firulović je, u međuvremenu, postigla dogovor, nakon čega je pravosnažno osuđena na osam godina zatvora. Ova žena je, kako se ispostavilo, neposredno pre zločina, napustila supruga, pobegla iz rodnog sela Slatina i prešla da živi kod Zorana A.

Vesninin momak je jednog jutra došao pripit kući. Smetao mu je plač devojčice, nakon čega je počeo da je besomučno tuče. Tom prilikom, majku je izbacio iz kuće i zaključao vrata kuće, iz koje su dopirali stravičan vrisak i plač.

Nakon izvesnog vremena, Zoran A. je shvatio da je udarcima psenicama ubio L. F. posle čega je naterao majku da istražnim organima ispričaju da je devojčica pala sa neobzbeđene terase njegove porodične kuće u Prahovu.

Međutim, njihove navode opovrgla je obdukcija, kojom je ustanovljeno da je trogodišnje dete stradalo od udaraca pesnicama, koje joj je naneo Zoran A.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading