Nije smogla snage! Robinja koju su monstrumi silovali metlom i terali da jede izmet ne sme u istu prostoriju sa njima

Autor: Kurir, Republika

Hronika

05.02.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Nenadu Petroviću (36) i njegovoj supruzi Milevi Martinov (28), paru koji je juče trebalo prvi put od hapšenja da se u sudnici oči u oči suoči sa Jelenom V. (29), koju su, kako ih tereti tužilaštvo, devet meseci držali zatočenu kao robinju u svojoj kući kod Obrenovca, odloženo je jer se nije pojavio Petrovićev advokat.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nesrećna devojka prošla kroz pakao

Snežana Luković, koja zastupa žrtvu, iskoristila je priliku da zatraži od sudskog veća da Jelena V. dobije status posebno osetljivog svedoka i da bude zaštićena.

- Imamo zahtev da joj se dodeli status posebno osetljivog svedoka i da se tokom njenog svedočenja isključi javnost. Sve ovo nju traumira, boji se, strahuje za bezbednost i ne želi da svedoči pred optuženima, ne želi da govori dok su oni u istoj prostoriji - rekla je advokatica, nakon čega je sudija prihvatio taj zahtev.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mesto gde su držali Jelenu V. i zlostavljali je

Nenad Petrović i Mileva Martinov tokom iznošenja odbrane tvrdili su da je žrtva sve izmislila jer je želela da im napakosti“. Međutim, nisu mogli da objasne zbog čega je Jelenu V. policija 16. oktobra 2018. zatekla kako spava na podu, pokrivena jaknom. U međuvremenu, Mileva Martinov je puštena iz pritvora, ali joj je izrečena mera zabrane prilaska žrtvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading