Vojkan Andrić jedva izvukao živu glavu: Suvoborskog lovca rastrgao divlji vepar

Autor:

Hronika

05.02.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da biti lovac nije nimalo lako, najbolji je dokaz Vojkan Andrić iz Pranjana, kome je ovaj hobi mogao doći glave, kad ga je prilikom lova napao divlji vepar i naneo mu teške povrede.

Foto: Rina
KRVAVA USPOMENA Vojkan sa kolegama lovcima

- Pokušao sam da ga odstrelim, a on je pobegao oko deset metara od mene. Mislio sam da nisam uspeo i da mi je umakao. Međutim, samo se odjednom pojavio iza mene, skočio i rasekao me kljovama. Naneo mi je povrede po nogama, ali sve je dobro kad sam uspeo da izvučem živu glavu - kaže Vojkan za agenciju RINA.

Iz čeljusti divljeg vepra Vojkan se jedva spasao, a u borbi sa pomahnitalom zveri najviše mu je pomogla keruša koju uvek vodi sa sobom u lov.

- Da nije bilo nje, ko zna da li bih ja sada uopšte bio živ. Ona ga je napadala i uspeo sam nekako da se izvučem iz njegovih čeljusti i da ga odstrelim - kaže Vojkan.

RepublikaFoto: Rina

Ovaj događaj nije obeshrabrio suvoborskog lovca, tako da će opet sa kerušom i lovačkom puškom na ramenu uživati u svom hobiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading