Pred decom macolom ubio suprugu, taštu i tasta: Goran priznao šta je bio okidač za stravičan zločin, evo kolika robija mu preti!

Autor:

Hronika

04.02.2020

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud zakazao je za 25. mart početak suđenja Goranu Jankoviću optuženom za ubistvo supruge, tašte i tasta 24. maja prošle godine. Suđenje je zakazano juče, nakon održanog pripremnog ročišta koje je je bilo zatvoreno za javnost i na kojem su stranke iznele svoje dokazne predloge.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Goran Janković

Janković se tereti za krivično delo teško ubistvo, za koje mu preti kazna do 40 godina zatvora. Janković je, nakon hapšenja u maju, izneo odbranu pred tužiocem, a to će moći da učini i u martu na suđenju koje će biti javno.

On se tereti da je ubio suprugu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića udarajući ih macolom u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. Zločinu su prisustvovala njegova i Mirjanina deca.

Nakon hapšenja Janković je u policiji priznao zločin, navodeći da je bio iznerviran zato što ga je žena 11. maja prijavila za nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading