TOŠIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO ZBOG ZELENAŠA!

Autor: Tpknews.com, Republika

Hronika

02.02.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati sportski radnik i predsednik Opštinskog fudbalskog saveza opštine Žagubica Dejan Tošić pronađen je mrtav. On je juče izvršio samoubistvo u Suvom Dolu kraj Žagubice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njegovo telo u subotu oko 14.00 sati, pronašli su ukućani i o tome odmah obavestili policiju. Pored njega nađeno je oproštajno pismo.

U pismu je kao glavni razlog navodno naveo da se odlučio na samubistvo jer nije mogao više da izdrži pritisak zelenaša, koji su ga proganjali.

Kako nezvanično saznaju, zelenaši koji su Dejana proganjali zbog navodnog velikog duga, u subotu ujutru došli su sa izvršiteljem i zaplenili mu kuću.

Na uviđaju je bilo očigledno da se radi o samoubistvu vešanjem, pa nije naložena obdukcija, već je telo odmah predato porodici.

Tošić će ostati zapamćen po najdužem stažu u vršenju delegatske funkcije na zonskom stepenu takmičenja i po mnogim funkcijama koje je obavljao u različitim organima Braničevskog fudbalskog saveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading