STRAVIČNO NASILJE! Srbin zlostavljao ženu u Italiji: Vukao je za kosu, šutirao, ubadao hemijskom olovkom!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

02.02.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin (19) uhapšen je u Aleksandriji u Italiji zbog otmice, nanošenja povreda i porodičnog nasilja nad svojom godinu dana mlađom suprugom, s kojom ima troje dece.

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako su preneli italijanski mediji, Srbin je suprugu (18) brutalno pretukao, vukao je za kosu i izbacio iz kuće.

- Bacio ju je niz stepenice, a kada je pala, nastavio je da je šutira i udara. Potom ju je zarobio na dva sata, stavio je u automobil i odvezao do reke Tanaro, gde se tortura nastavila. Dok ju je šutirao i šamarao, govorio joj je da će je "naučiti pameti" - navode mediji.

Nesrećna devojka nekako je uspela da obavesti policiju koja je došla da je spase.

- Policajci su uspeli da stave lisice na ruke Srbinu i obavestili su ga da se sumnjiči za otmicu, nasilje u porodici i teške povrede. Istraga je u toku i policija još uvek pokušava da sklopi sve kockice ovog jezivog porodičnog zlostavljanja. Navodno, na ženinim nogama su otkrivene i rane koje su nastale ubodima hemijskom olovkom - rekli su policijski zvaničnici.

Mladi bračni par došao je u Italiju iz Crne Gore.

- Oni imaju troje zajedničke dece, od kojih najstarije ima tri godine. U Aleksandriji su se naselili u seocetu San Mišel, a prema iskazima komšija, mladić je svoju suprugu svakodnevno tukao, pa su oni morali da pozivaju policiju - navode mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading