Ogromna zaplena u Peruu: Zaustavili kombi, a u njemu TONA KOKAINA koja pripada Srbinu

Autor: novosti.rs

Hronika

31.01.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peruanska policija zaplenila je tonu kokaina u mestu Los Olivos, nedaleko od prestonice Lime. Narkotici su pronađeni u kombiju čiji je vlasnik, kako navode tamošnji mediji, izvesni Jovan Ivković.

Foto: Ilustracija

Tom prilikom priveden je vozač Ronaldo Aldo Samanijego Huaman (32). Prema onome što je objavljeno, u 50 kutija je bilo spakovano po 20 paketa narkotika koji su težili po jedan kilogram.

Policiji je, nakon što je zaustavila beli kombi, bilo sumnjivo ponašanje vozača, koji je bio nervozan, a u jednom momentu je čak pokušao i da pobegne. Pretresom kombija pronađeni su narkotici, a vozač je ispričao da je on taksista i da mu je jedan čovek kojeg je ranije vozio ponudio da kombi preveze na odredište, za šta bi mu dodatno platio.

Proverom registarskih tablica utvrđeno je da vozilo pripada Ivkoviću. Peruanski mediji ne navode da li je i on priveden i da li je na bilo koji način umešan u ovaj slučaj. Pojedini bosanski portali objavili su da je Ivković poreklom iz Srbije i da se njegova porodica u Holandiju, čiji je državljanin, preselila pre rata. Dalje se navodi i da je rođen u gradu Bredi, za koji se tvrdi da je sedište narko-kartela "Tito i Dino", na čijem se čelu, navodno, nalazi Edin Gačanin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading