Na Mirijevu uhapšena četvorica mladića: Policija pronašla drogu koju su zakopali u zemlji na jednoj livadi!

Autor: Republika

Hronika

31.01.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Beogradu uhapsila D.M. (2001), Z.R. (2001), L.O. (2000) i U.A. (1997) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Policija je u naselju Mirijevo, zatekla L. O. i Z. R. u trenutku kada su pokušali da nekoliko kesica sa oko 60 grama heroina sakriju. Nedaleko odatle pronađen je U. A. koji se sumnjiči da je njih dvojicu dovezao na tu lokaciju.

Takođe, prilikom legitimisanja, policija je prethodno kod D. M. našla kesicu sa oko pet grama heroina.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Policija je u nastavku akcije na jednoj livadi pronašla kesu koja je bila zakopana u zemlji sa oko 200 grama materije za koju se sumnja da je heroin i koju su tu ostavili osumnjičeni Z. R., L. O. i U. A.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Pištolj koji je pronađen kod jednog mladića

Daljim radom, policijski službenici su na terenu, na teritoriji opštine Palilula, pronašli pištolj za koji se sumnja da ga je tu sakrio Z. R. protiv kog će biti podneta krivična prijava i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading