Pao Štukica: Diler koji je rasturao heroin po Lazarevu pao u ruke policije

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

30.01.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran I. iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je prodavao narkotike u ovoj opštini.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, Zoran koji je poznat pod nadimkom Štukica, u pritvoru je zbog dilovanja heroina.

O ovom slučaju pisalo je i Udruženje građana Sveti Sava iz Lazarevca, koje se bavi radom protiv kriminala u pomenutom gradu.

- Prema našim saznanjima 27. januara je uhapšen narkodiler Zoran I. Štukica! Ovo hapšenje se desilo nakon više desetina naših prijava i apela njegovih komšija da policija uhapsi ovog gada - napisali su na svom profilu.

Da su na nedozvoljene radnje, za koje se sumnja da je obavljao uhapšeni Zoran I., ukazivali su više puta iz udruženja Sveti Sava, što svedoči i njihov status od pre 10 dana.

- Štukica prodaje drogu lično. Prodaje tokom celog dana u Crljenima iz svog stana. Mušterije dovoze taksisti iz Lazarevca. Sve se dešava naočigled komšija iz tog kraja i svi znaju šta se radi - napisali su 18. januara na svom Fejsbuk profilu.

Oni su opisali kako ta primopredaja, prema njihovim saznanjima izgleda:

- Malopre mi javio čovek koji je komšija. Kaže da dolaze i devojke, izađu iz taksija, odu do stana, uzmu robu i taksijem nazad. I tako preko celog dana, opušteno skroz - naveli su.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading