Igor Jurić o "pedofilskom lobiju": Oni koji me napadaju - ili ne vide šumu od drveta, ILI SU DEO TE JEZIVE PRIČE!

Autor: Tanjug

Hronika

29.01.2020

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić kaže da ta fondacija nikoga ne može da uznemiri i zastraši najavama da se dokazi prikupljaju i da će hapšenja biti, osim onoga ko se prepoznao u skupljanju dečje pornografije ili orgijanja sa decom iz puke zabave.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Igor Jurić

Jurić, koji je nedavno rekao da poseduje dokaze i fotografije da je pet "moćnika" iz Beograda, Novog Sada i Subotice, seksualno zlostavljalo decu, napominje za "Blic" da je svestan koliko je jak i opasan pedofilski lobi, ali navodi da je, iznoseći te informacije u javnost, na umu imao prvenstvenu decu koja su žrtve.

- Dokazi postoje, ali nisu dovoljni. Radimo na prikupljanju dodatnih - rekao je Jurić.

Upitan da prokomentariše "izjave pojedinica" da samo želi da uceni te ljude, Jurić odgovora:

 

 

- Nikako. Smatram da svi koji misle da u mojoj misiji da raskrinkam pedofiliju, u ma kojoj sferi društva ona bila, ima neke druge koristi osim one da zaštitimo decu i kaznimo pedofile - ili ne vide šumu od drveta ili imaju valjan razlog da se bune što hoćemo ovim da se bavimo, odnosno na neki su način deo ove jezive priče - kaže Jurić.

Upitan koliko je teško dokazati pedofiliju, Jurić kaže da je to jako teško bez svedoka ili žrtve.

- Ovi slučajevi su daleko kompleksniji i složeniji od drugih krivičnih dela i zato sam posebno zahvalan ministru policije Nebojši Stefanoviću i celom MUP-u što su pokazali dobru volju da se upuste u ovu nimalo bezazlenu akciju - poručio je Jurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading