Rođenog brata Alibega ubila sestra od tetke

Autor: Republika

Hronika

26.01.2020

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Alajbegović (30), Nenadov rođeni brat koji je sinoć ranjen u sačekuši na Novom Beogradu, ubijen je 19. aprila 2005. godine, a smrtonosne hice u njega ispalila je njihova sestra od tetke Aleksandra Vučetić (46), koja je zbog tog zločina osuđena na osam godina zatvora.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ/MUP
Nenad Alajbegović

Aleksandra je Dejana sačekala kod restorana "Fontana" kada se vraćao iz bioskopa sa devojkom. Njih dvoje su se prvo posvađali, da bi Aleksandra potegla pištolj i ispalila u njega dva hica, od kojih je Dejan preminuo na licu mesta, a potom je pobegla i krila se u Ugrinovcima petnaestak dana, dok nije uhapšena. 

Do sukoba među rođacima je došlo jer je Dejan, koji je takođe bio jedan od vođa navijača, maltretirao navodno Aleksandrinu majku da mu prepiše stan.

Podsećamo, Nenad Alajbegović (38) zvani Alibeg, koji je u javnosti poznat kao jedan od vođa navijačke grupe "Zabranjeni", teško je ranjen u subotu uveče u Ulici narodnih heroja, kod broja 27. 

On je pogođen sa više hitaca u stomak i njegovo stanje je kritično, a lekari se bore da mu spasu život.

- Napadač je bio dobro upoznat sa Alajbegovićevim kretanjem, mada se žrtva nije ni krila. Na njega je već pucano dva puta, jednom na skoro istom mestu. Ranjeni čovek je prebačen uz pratnju policije do Urgentnog centra, gde je odmah po prijemu operisan - navodi izvor iz policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading