Haos na Fruškoj gori: Ukrao auto, napravio niz udesa, povredio tinejdžera - kada su policajci videli šta ima, sve je bilo jasno

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

26.01.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom udesa, povređen je tinejdžer star 15 godina, kao i jedan od vozača.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Mladić star 21 godinu napravio je u samo jednom danu niz prekršaja na Iriškom vencu na Fruškoj gori, nakon što je ukrao automobil, udario u jedno, pa u drugo vozilo, pobegao sa lica mesta i na sve to kod sebe imao kesicu sa prahom za koji se sumnja da je spid.

Naime, sumnja se da je mladić ukrao nezaključan auto marke "polo" ispred jedne kuće u Inđiji i upravljajući tim vozilom na Iriškom vencu udario prvo u "škodu", a potom i u "reno". Sa njim je u trenutku sudara bio i tinejdžer star 15 godina koji je tom prilikom povređen, kao i vozač "renoa".

Osumnjičeni je pobegao sa mesta udesa, ali ga je policija ubrzo pronašla. Kada su pripadnici MUP-a izvršili pregled, kod mladića je pronađena kesica sa prahom za koji se sumnja da je spid, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za posedovanje droge. Policija će podneti krivične prijave protiv 21-ogodišnjeg mladića, osumnjičenog za krađu, ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading