Šok! Ubio profu i bacio u baru, pa se ubio pred skupštinom!

Autor:

Hronika

25.01.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Staroj Pazovi kod Gajićeve bare prekjuče je pronađeno telo doktora Dejana Ilića (47) iz Beograda. Njega je ubio Vlastimir Šever (42) iz Stare Pazove, koji je samo dva sata nakon počinjenog ubistva pucao sebi u usta ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

Foto: printskrin/fsfv.bg.ac.rs/youtube.com/Vecernje novosti/Republika
Dejana Ilića ubio je Vlastimir Šever pre nego što je izvršio samoubistvo

Dr Dejan Ilić bio je razveden, otac dvoje dece, sina i ćerke. Bio je profesor, zaposlen na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na katedri za rukomet i niko od poznanika ne zna kako je njegovo telo završilo u Staroj Pazovi, a još manje šta je razlog ubistva.

- Nikada ne bismo pomislili da bi on digao ruku na sebe. Pregrmeo je i razvod, tako da smo u potpunom šoku ko bi i zašto mogao ubiti Dejana - pričaju poznanici iz rukometnog saveza sa kojima se profesor najčešće viđao.

RADIO NA FAKULTETU

Među njegovim kolegama kruži i priča da je Dejanu nedavno poništena doktorska disertacija i da je postojala mogućnost da ostane bez posla.

RepublikaFoto: e-stock

Pištolj otkrio ubicu

Policiju je do ubice profesora Dejana Ilića dovelo oružje koje je Šever koristio i prilikom ubistva i samoubistva.

- Istim pištoljem Vlastimir Šever je najpre ubio Dejana Ilića, čijeg se tela rešio tako što ga je bacio u obližnju baru u Staroj Pazovi. Potom se odvezao do Beograda i na Trgu Nikole Pašića izvršio samoubistvo - dodaje izvor.

- Postupak za poništavanje doktorske disertacije pokrenuo je fakultet. Ovih dana trebalo je da dobije otkaz, ako već i nije. Tek sada nam nije jasno zašto bi ga neko ubio - pitaju se poznanici.

Međutim, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja ovu priču nisu želeli niti da potvrde niti da demantuju.

Foto: youtube.com/Vecernje novosti
GAJIĆEVA BARA Ovde je pronađen leš Dejana Ilića

- Čuli smo da je profesor ubijen, ali njegova porodica nam to još nije potvrdila. To je sve što vam možemo reći - rekli su iz uprave fakulteta.

Uterivač dugova

Šever je radio za javnog izvršitelja Svetlanu Devrnju i zajedno sa njom hapšen je pre tri godine zbog poreske utaje.

- On je bio neka vrsta njenog neformalnog uterivača dugova. Sa svojom ekipom odlazio je kod onih ljudi koji nisu imali novca da plate neki dug izvršiteljki, pa je dolazio da im pripreti. Drugima je isterivao pare, a i sam je poznat kao veliki dužnik koji nema koga nije prevario da li za novac ili neku robu - priča sagovornik Srpskog telegraf.

PREVARANT SE KRIO

Nakon brutalnog ubistva, policija u Staroj Pazovi juče je preuzela snimke iz obližnjih restorana u Kamenjarevoj ulici koji se nalaze odmah uz baru, gde je Ilićevo telo i pronađeno. Međutim, Starom Pazovom odmah su počele da kolaju priče koje su ovo ubistvo povezale sa samoubistvom Vlastimira Ševera, koji se upucao na stepeništu ispred zgrade Skupštine u Beogradu.

Foto: ST/N. MANDIĆ
SAMOUBISTVO Vlastimir Šever upucao se dva sata nakon počinjenog ubistva

Pretpostavlja se da je profesor tražio svoje pare nazad, a da Šever ni njemu nije imao da vrati, pa ga je zato ubio

- Šever je poznati prevarant iz Pazove koji se duže vremena skrivao u Beogradu zbog silnih dugova koje je imao prema nekim ljudima od kojih je pozajmljivao novac, a nije vraćao. I Ilić je bio njegova žrtva. Pretpostavlja se da je profesor tražio svoje pare nazad, a da Šever ni njemu nije imao da vrati, pa ga je zato ubio - dodaje izvor blizak istrazi.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading