Detalji nasilja u Pančevu: Izbo ženu po očima i licu, pa se sakrio kod druga, ona ga više puta prijavljivala

Autor:

Hronika

24.01.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Željka Selimija (33) zbog sumnje da je u sredu uveče nožem izbo suprugu Violetu Selimi (44) u iznajmljenom stanu u Drinskoj ulici u Pančevu. Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnik je nesrećnu ženu izbo po licu i očima, a ona je zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kuća u kojoj se odigrao zločin

- Osumnjičeni je kobne večeri pijan došao po suprugu u kuću njenih roditelja i naterao je da pođe sa njim. Nesrećna žena je iz straha krenula, da bi ubrzo nakon što su stigli u stan u kojem su živeli između njih izbila žustra svađa. Osumnjičeni je tada, vidno izrevoltiran, izvadio nož i njim krenuo krvnički da ubada suprugu po licu, a čak ju je nekoliko puta ubo i u oči - kaže izvor Srpskog telegrafa.

KRIO SE KOD DRUGA

Kako saznajemo, nasilnik je ubrzo nakon incidenta pobegao, a za ceo slučaj saznalo se nakon što je majka povređene žene prijavila policiji da joj je ćerka oteta!

- Prestrašena žena je policiji ispričala da joj je ćerka kidnapovana i da ju je njen suprug kobne večeri prisilno naterao da krene sa njim. Policija je odmah izašla na teren da bi u stanu ovih supružnika zatekli Violetu, koja je ležala u lokvi krvi! Na lice mesta potom je došla i Hitna pomoć, koja je nesrećnu ženu prevezla u bolnicu - kaže naš sagovornik.

Često ga napuštala

Prema rečima komšija ovih supružnika, Selimi je bio poznat po nasilnom ponašanju.

- Violeta i on su se dugo zabavljali. Ona ga je stalno napuštala i vraćala se kod svojih, pa opet nazad. Verovatno ga je i sad napustila, pa je on odlučio da joj se osveti! Bio je težak čovek. Nedavno se tek vratio u Pančevo. Do skoro je radio nešto dole u Srbiji - priča komšija.

Policija je tada krenula u potragu za Selimijem i ubrzo ga zatekla u kući njegovog druga, nakon čega su mu stavljene lisice na ruke. Inače, osumnjičeni je od ranije poznat policiji i iza sebe ima krivični dosije.

- Selimi je više puta hapšen zbog brojnih krađa, a iza sebe ima i jednu zatvorsku kaznu koju tek treba da odsluži. Čak ga je i napadnuta Violeta nekoliko puta prijavljivala za nasilje u porodici, zbog čega su protiv njega izrečene čak četiri hitne mere. Ipak, ona mu se uvek vraćala - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OSTAĆE SLEPA?

Prema rečima sagovornika našeg lista, povređena Violeta se trenutno nalazi van životne opasnosti, ali je pitanje da li će ponovo moći da vidi.

- Ona je zadobila teške povrede po licu, od kojih su najkritičniji ubodi u oči. Po svemu sudeći, nije isključeno da će ostati slepa. U toku je dijagnostika, nakon koje će se znati više informacija - dodaje izvor.

Osumnjičeni Selimi saslušan je juče u tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana.

Venčali se u tajnosti

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, Željko i Violeta su se nedavno tajno venčali.

- Pre tri meseca su se uzeli, niko nije ni znao. Njena majka je to saznala tek sada kada se ovo desilo! Violeta nije smela da kaže svojima pošto nisu bili za njihovu vezu jer je Željko bio poprilično nasilan - priča sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading