(FOTO) Ovo je mladić (23) koji je preminuo posle tuče i pucnjave u restoranu u Novom Pazaru

Autor: telegraf.rs

Hronika

23.01.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, dok je treći zadobio ubodnu ranu.

RepublikaFoto: Facebookk.com/Nihad Hamidovic
Nihad H.

Mladić Nihad H. (23) iz Novog Pazara preminuo je posle pucnjave koja se u sredu uveče dogodila u jednom restoranu.

Do pucnjave je došlo posle svađe i tuče u kojoj je pucalo više osoba pri čemu je ranjeno više ljudi, a ovaj mladić je podlegao povredama.

Policija u Novom Pazaru uhapsila je A. A. (41) iz Novog Pazara, zbogsumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (26) i M. P. (56) iz Novog Pazara, osumnjičene za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Sumnja se da je A. A. posle svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povređen i jedan dvadesetogodišnjak.

E. A. i M. P. se sumnjiče da su, pre dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Trojici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading