(VIDEO) POGLEDAJTE: Ovako je žandarm plivao za časni krst, pa posle razneo sebe i ljubavnicu

Autor: telegraf.rs

Hronika

23.01.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Samo nekoliko dana pre nego što će razneti sebe i Marinu Petković (28) ručnom bombom, Pavle Rakonjac (31) plivao je u nedelju za časni krst u Sremskoj Kamenici. Kako njegove kolege kažu, tog dana je bio raspoložen.

Foto: youtube.com/Vojska Srbije — zvanični kanal
Pavle Rakonjac

- Ništa nije ukazivalo na to da će se desiti tragedija. Inače, bio je dobar kolega, posvećen poslu. Dugo je radio u MUP, bio je u Interventnoj jedinici, a najveća želja u karijeri mu je bila da pređe u Žandarmeriju. U tome je uspeo i delovao je zadovoljno. Zbog svega smo zatečeni i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo - kaže njegov kolega.

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Iza Pavla ostalo je dvoje dece, kao i supruga.

Dva beživotna tela pronađena su nešto posle 9 sati u "opel vektri" sa oštećenom karoserijom. Vozilo je pronašla policijska patrola. Telo muškarca je bilo na vozačevom mestu, a žene na suvozačevom.

U priženom snimku možete videti kako je Rakonjac plivao za časni krst u Sremskoj Kamenici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading