Marina promenila vrtić da se skloni od Pavla?! Prijatelji se opraštaju od vaspitačice koju je razneo žandarm

Autor: novosti.rs

Hronika

22.01.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan posle tragedije koja se desila na Vojnom putu blizu aerodroma Batajnica, kada je Pavle Rakonjac ručnom bombom razneo sebe i Marinu Petković, ispred porodičog doma nesrećne devojke u Novoj Pazovi okupio se veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saušešće.

RepublikaFoto: youtube.com/ Radio-televizija Vojvodine
Pavle Rakonjac

Reporteri su zatekli grupu momaka na ulazu u kapiju, koja je čekala da se dopremi kovčeg sa telom nesrećne devojke. Porodica i prijatelji nisu hteli da komentarišu ovaj nesrećni događaj, već su ljubazno zamolili novinare da se udalje.

Kako se nezvanično saznaje od poznanika Marine Petković, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu. Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede decu u vrtić. Pre manje od mesec dana Marina je ponovo promenila radno mesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Automobil u kojem su bili

Roditelji dece kojima je Petkovićeva bila vaspitačica ističu da je svoj posao obavljala maksimalno korektno, i niko nije imao pritužbi na njen rad. Kako oni kažu, u vrtićima u kojima je radila nikada je nisu videli u Pavlovom društvu.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. On je kobnog dana nesrećnu devojku odveo na stari Vojni put gde slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading