Banda lopova MESECIMA hara selima oko Bora i Zaječara: Kradu koverte iz pošti, odneli milione

Autor: novosti.rs

Hronika

22.01.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policijskih uprava u Boru i Majdanpeku, već nekoliko meseci, tragaju za dobro organizovanom grupom lopova, čija je specijalnost - obijanje seoskih pošti i krađa novca iz tih objekata.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- U negotinskom selu Dušanovac juče je obijena pošta, i još uvek se ne zna koliko je novca odneto – kazao je izvor iz istrage. – Pre toga, pred kraj godine, poharana je i pošta u selu Trnjane, koje se nalazi između Negotina i Zaječara.

Najverovatnije se radi o organizovanoj grupi lopova, koja pod okriljem mraka obija isključivo seoske pošte.

-Metod rada je uvek isti – navodi izvor. – Pajserima i šatnglama se razvaljuju rešetke na ulazu u poštu, nakon čega lopovi ulaze u taj objekat i kradu novac.

Kako se nezvanično pominje, u selima Borskog i Zaječarskog okruga u poslednjih nekoliko meseci obijeno je desetak pošti, a plen koji su pljačkaši odneli meri se milionima dinara. U JP "Pošte Srbije" nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading