Novi detalj misteriozne pucnjave na Banovom brdu: Zapaljeni "ford" imao ukradene tablice

Autor:

Hronika

21.01.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nastavlja istragu o napadu u Ulici Bore Markovića na Banovom brdu, kada su za sada nepoznati napadači teško ranili Luku Jakšića i Vanju Čitakovića, sina Predraga Asanovića, poznatijeg kao Bambalić.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Spaljeni "ford"

- Čitaković i Jakšić su u decembru prošle godine pravili dosta problema po Beogradu prilikom noćnih izlazaka i u jednom od lokala u Beton hali su se, navodno, sukobili sa drugom grupom žestokih mladića. Tada je sve ostalo na rečima, ali istraga ide i u tom pravcu - kaže za Srpski telegraf izvor iz policije.

Policija je pokušala da sasluša Jakšića, ali on nije hteo da sarađuje

Podsetimo, Luka Jakšić je u pucnjavi ranjen u leđa, dok je Čitaković pogođen nekoliko puta u grudi i njegovo stanje je i dalje kritično. Policija je pokušala da sasluša Jakšića, ali on nije hteo da sarađuje. Ustanovljeno je da su tablice pronađene pored spaljenog forda kuga koji su napadači koristili ukradene sa automobila folksvagen polo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading