NAPAD NA POLICAJCA I NASILNIČKA VOŽNJA: Bez pritvora za dilera iz Novog Pazara, tokom potere drogu bacio u reku

Autor: blic.rs

Hronika

16.01.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Novom Pazaru odbio je zahtev Osnovnog tužilaštva da se E. B. (28) odredi pritvor do 30 dana zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti i nasilničke vožnje, nezvanično se saznaje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Prema rečima našeg izvora u Tužilaštvu, pritvor je tražen zbog sumnje da bi E. B. mogao da pobegne ili ponovi krivično delo, a što je Osnovni sud odbacio.

- Napominjemo da je E. B. višestruki povratnik u izvršenju teških krivičnih dela, koji je do sada više puta osuđivan, a i bez toga, dela koja je počinio u utorak popodne su zasluživala da mu bude određen pritvor. Tužilaštvo će se, svakako, žaliti na odluku Osnovnog suda – kaže izvor.

Podsećamo da je E. B. uhapšen u utorak popodne, nakon višeminutne jurnjave i potere novopazarskim ulicama tokom koje, samo pukom srećom, niko nije teže povređen.

- Policija je imala saznanja da se u automobilu marke BMW, kojim je upravljao E.B, nalazila droga, zbog čega su pokušali da ga zaustave. On se oglušio o naredbe policije, pa je manevrisanjem vozila udario jednog policajca, nanevši mu lakše povrede i oštetivši tom prilikom nekoliko parkiranih automobila – kazao je ranije izvor u policiji.

Nakon toga se u poteru za E.B. uključilo više policijskih patrola, a nakon nekoliko minuta žestoke jurnjave uspeli su da ga zaustave i uhapse na Jošaničkom keju.

- Dok je bežao, E.B. je iz automobila u reku Jošanicu bacio paketiće u kojima je, kako sumnjamo, bila droga – dodaje izvor u policiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading