POLITIČAR progovorio o prostitutkama! Iznajmljivao sam Gospodaricu, posle hapšenja nastala je panika!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

16.01.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan političar (ime poznato redakciji) obratio se medijima povodom najnovijeg hapšenja dve grupe koje su ogranizovale lanac prostitucije, i odlučio da otvori dušu!

RepublikaFoto: MUP Srbije
Neviđena akcija srpske policije u borbi protiv prostitucije

- Više ljudi mi je poslalo vest da je pala grupa za ogranizovanje prostitucije, kad sam gledao snimak nije mi bilo dobro! Video sam da su detaljno vodili evidenciju o svemu, tako da je među klijentima zavladala prava panika. Znate kako, ja sam oženjen čovek i meni ne treba da mi se ime provlači sa tim aferama - započinje svoju ispovest.

On je potom dodao da je više puta koristio njihove usluge, da je sve počelo u malom stanu, gde inače vode nove klijente.

- Kada vide da ste "provereni", da nije reč slučajno o nekom podmetnutom policajcu, onda vas šalju u veće stanove. Ja sam na kraju dobio apartman na Zlatiboru, gde inače dolazi i jedan poznati voditelj sa ljubavnicom, a u javnosti je prikazan kao porodični čovek - dodaje on.

Kako dalje navodi, na korišćenje ovih usluga se odlučio kada je u braku nastala kriza.

- Ja sam sa ženom već dugi niz godina i predlagao sam joj razne pikanterije u krevetu, ali ona neće ni da čuje. Volim vezivanje, lance, kada moram da radim šta mi narede. Šta da radim, privlači me neki malo bizarniji seks, a ne mogu da nađem partnerku sa kojom ću to da sve isprobam. Život je jedan, ne mogu protiv sebe. Kada sam to prvi put isprobao, "običan seks" mi jednostavno više nije bio zanimljiv, čak sam i imao problem sa erekcijom sa svojom ženom, zbog čega je ona i posumnjala da je varam. Međutim, počeo sam da je obasipam poklonima, odveo je na Maldive, pa se malo primirila. Ali ne znam kako bi reagovala kad bi saznala za ovu moju tajnu - ističe ovaj političar.

Rekao je i da je tačno da su žene radile kao sekretarice, mada je on kao provereni klijent komunicirao sa šefom lanca prostitucije.

- Ja mu pošaljem poruku kad sam slobodan, koliko sati i koju devojku hoću. U početku sam ih menjao, ali sad već mesecima tražim samo jednu koja je tamo poznata pod nadimkom "Gospodarica". On mi pošalje adresu i onda iznajmljenu devojku doveze vozač. Ono što mi je u početku malo bilo čudno jeste što oni sve vreme budu tu ispred i čekaju - dodaje ovaj političar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading