Osumjičeni u slučaju Jovanjica ostaju u pritvoru

Autor: novosti.rs

Hronika

15.01.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor većinskom vlasniku Kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumničenim za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Koluvija

Pritvor im je produžen zbog opasnosti da bi mogli da u kratkom roku ponove krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.

Istraga se nastavlja, a narednih dana očekuje se i veštačenje "viber" komunikacije pojedinih okrivljenih.


Koluvija i ostali uhapšeni su 14. novembra, a istraga protiv njih se vodi zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je po nalogu tužilaštva ušla na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, i kako je tada saopšteno, tamo pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading