(VIDEO) OVAKO JE UHAPŠEN UBICA IZ SPLITA: Nakon masakra sa ocem i bratom mirno ispijao kafu

Autor: mediji, Republika

Hronika

12.01.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva sata i 45 minuta nakon trostrukog ubistva u Splitu, pripadnici policije upali su u kafić Borsalino na splitskim Skalicama.

RepublikaFoto: youtube.com/Slobodna Dalmacija
Policajac ulazi u kafić

U njemu su se u tom trenutku, prema izjavama svedoka, nalazili 25-godišnji Filip Zavadlav koji se sumnjiči za masakr, te njegovi otac i brat. Mirno su ispijali kafu.

Na snimku se ne vidi sam čin hapšenja ubice, ali se vidi postupanje policije. Index.hr piše da se na snimku vidi i mladić sa belom kapom. Navodno se radi o bratu ubice.

Samo nekoliko minuta kasnije specijalni policajci iz kafića, koji se nalazi u nesposrednoj blizini splitsko-dalmatinske Policijske uprave, izveli su i Filipovog brata jer smatraju kako bi mogao imati saznanja koja bi mogla biti korisna u rasvetljavanju ovog teškog zločina.

Na kratkom snimku koji je napravio jedan od gostiju kafića vidljivo je kako su policajci prilično smireni, te nema potrebe da koriste silu, što se poklapa s današnjim izjavama vrha splitske policije prema kojima Zavadlav pri hapšenju nije pružao otpor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading