Detalji smrti na Banjici: Jovana (83) otpustili iz bolnice, nestao kad je njegova žena otišla do prodavnice

Autor: pink.rs

Hronika

12.01.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik obezbeđenja Klinike za ortopediju "Banjica" pronašao je u žbunju u blizini klinike telo muškarca bez znakova života.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Na telu nema tragova nasilja. Prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju Jovan Mitić (83) godina čiji je nestanak prijavljen 09. januara.

Telo je odneto na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

Inače, Jovan Mitić je iz Prokuplja,a poslednji put je viđen ispred bolnice VMA, na ortopediji na Banjici. Imao tri moždana udara, kao posledicu toga imao otežan hod i nagnut je na levu stranu.

Njega je dan pre nestanka, odvezla hitna pomoć Mladenovac u bolnicu VMA jer mu je u toku noći pozlilo. Sa njim je krenula njegova supruga, zajedno su prenoćili na VMA, gde su mu ukazali pomoć i otpustili ga oko 11h 09. januara.

Supruga je pozvala unuku da dođe po njih kolima u Beograd, u međuvremenu su seli u hol u VMA. Supruga ga je ostavila na stolici i otišla nekoliko metara dalje da mu u prodavnici u holu kupi nešto da pojede.

Kada se okrenula njega više nije bilo, odmah je krenula da ga traži. Prema izjavama svedoka, išao je za nepoznatom ženom i zvao je imenom svoje supruge misleći da je to ona, te je ušao za njom u autobus na liniji 59.

Prema daljim informacijama, izašao je iz autobusa u Crnotravskoj, gde je pao i hitna pomoć ga je odvezla na ortopediju na Banjici oko 14h. Oni su mu ukazali pomoć i namestili povređeni prst i otpustili su ga, iako kod sebe nema nikakvu dokumentaciju. Nakon toga mu se gubi svaki trag.mu, javite se policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading