KAO IZ SNAJPERA: Dečaka u Kraljevu pogodio metak iz vazdušne puške u glavu

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

30.09.2017

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovac iz Kraljeva pogođen iz vazdušne puške je u uho dok se Hajduk Veljkovom ulicom vraćao kući sa treninga. Dečak je posle lekarske pomoći dobro, a istraga je u toku - piše Blic.

RepublikaFoto: facebook.com/Katarina Kaca Lukovic
Pucanj zvučao kao prasak petarde

Zbog svega što se dogodilo, na Fejsbuku se oglasila njegova majka, Katarina Luković iz Kraljeva, koja je napisala da se njen sin vraćao u sredu uveče sa treninga i da je ranjen na ulici. Ona je naglasila da se dečak kretao Hajduk Veljkovom ulicom u Kraljevu, kada je, kako sam kaže, začuo nešto poput praska petarde, a onda osetio i neopisiv bol u uhu iz kojeg je potekla krv.

Majka kaže da joj je u prvom trenutku delovalo kao da je pogođen parčetom metala iz praćke, međutim, kada je odvela dete da mu lekari saniraju povredu, u Hitnoj pomoći su im rekli da je dečak pogođen metkom iz vazdušne puške!

O svemu je obaveštena policija, pa je u toku istraga koja treba da pokaže odakle je pucano.

- Moje dete se vraćalo sa treninga i pogođeno je iz vazdušne puške, metkom. Gde ide ovo Kraljevo? Ovo je bruka i sramota za Grad, za Srbiju. Ne mogu da verujem u koliko rizičnom gradu živimo. Večeras moje dete, sledeći put ko zna čije dete će biti povređeno. Zaštitimo decu - napisala je Katarina na svom profilu na Fejsbuku.

Želeći da zaštiti drugu decu, Katarina je reagovala objavom na društvenim mrežama. Povređeni dečak je sada dobro, iako je trpeo velike bolove dok je metak izvađen iz uha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading