Bio je strah i trepet: Ovako se Knele obračunavao sa obezbeđenjem beogradskih klubova

Autor:

Hronika

09.01.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega nije bilo zakona. Mogao je da radi šta god je hteo i živeo je onako kako je želeo. Zbog "brzog" života umro je mlad, Aleksandar Knežević Knele je sa samo 21 godinom ostavio neizbrisiv trag u srpskom podzemlju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Genije
Aleksandar Knežević Knele

Oni koji su ga poznavili govorili su da je Knele oduvek bio svestan opasnosti koja mu preti, kao i da nikada nije spavao zatvorenih očiju. Uvek je bio spreman da reaguje u slučaju da neko želi da mu naudi.

Postoji mnogo anegdota koji su vezani za njegov život, a posebno je zanimljiv njegov odnos prema obezbeđenju u klubovima. Knele je ove momke često voleo da tuče i ponižava jer su stalno bili namršteni.

Tako jedna internet strnica prenosi jedan detalj iz Kneletovog života kada se sukobio sa obezbeđenjem u jednom kafiću.

Knele je često šamarao vratare, tj. obezbeđenje klubova i splavova, zato što su se "mrštili i širili", kako je to Knele govorio. Na jednom splavu u Beogradu dok je Knele lumpovao sa svojim drugarima, jedan momak iz obezbeđenja nije imao muda da priđe i nešto kaže, nego se mrštio i provokativno gledao Kneletovu ekipu. On je to primetio, pozvao momka za svoj sto i pitao ga da li ima neki problem pa se mršti... Dečko je rekao da se gosti plaše i ako nastave tako, pozvaće svoje kolege iz obezbeđenja da ih izbace. Knele se nasmejao i u istom momentu mu udario dva šamara, izvadio tetejca i izveo tog momka napolje. Tada su oružje povadili i ostali momci iz obezbeđenja, ali i Kneletova ekipa sa Voždovca. Nakon kraće rasprave, obezbeđenje je bacilo oružje, a Knele je onog momka naterao da radi sklekove pred svima kao izvinjenje za ono što je rekao.

- Dok je radio sklekove, Knele je kleknuo do njega i na svaki sklek mu je lupio šamar, a drugoj ruci mu je bio pištolj kojim ga je držao na nišanu. Na kraju mu je rekao da pazi kome se kako obraća i vratio se na splav sa svojom ekipom gde su nastavili da lumpuju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
no_robot

09.01.2020 15:44

Svasta. Pa danas je svaki drugi klinac takav.

Dr Kadzija

09.01.2020 15:55

Kako je radio, tako je i zavrsio.

Zemun

09.01.2020 20:25

Indijanske priče..

Misa

09.01.2020 20:35

Zalosno o cemu vi pisete.