Pretukli vozača školskog autobusa jer nije hteo da PIJE SA NJIMA?

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.01.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa mladića srpske nacionalnosti pretukla je juče vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća Priština - Gračanica S. A., kada je, kako piše RTV Gračanica, školskim autobusom dovezao učenike u Laplje Selo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Prema rečima napadnutog vozača, oni su najpre njemu i njegovim kolegama vozačima nudili rakiju, a kada su oni to odbili, mladići su počeli da ih vređaju i da se bahato ophode prema njima, prenosi Radio televizija Gračanica.

 Čekali smo na stajalištu ispred škole kolegu iz Brnjice, jer se tu okupljamo. Naišao je auto marke "audi" bele boje iz koga su izašla šestorica mladića. Izvadili su flašu rakije i terali nas da pijemo, što smo mi naravno odbili, jer ne pijemo na radnom mestu. Moje kolege su zatim krenule autobusima. Ja sam ušao u autobus i hteo da krenem, ali mi nisu dozvolili, pa sam izašao iz autobusa i tada su me napala njih trojica. Dobio sam udarac u glavu i počeo da krvarim - tvrdi S. A., koji je nakon napada zatražio pomoć u Hitnoj službi u Lapljem Selu, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.

Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Gračanici, a komandir policijske stanice Bratislav Trajković, potvrdio je za RTV Gračanica da su za sada priveli četvoricu punoletnih mladića.

Prema poslednjim informacijama dvojica su nakon ispitivanja puštena kući, a drugoj dvojici M. P. iz Gračanice i D. L. iz Ugljara, određen je pritvor od 48 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading