Horor scene leša kod manastira Besenovo: Devojka pronađena bez veša i prstiju

Autor:

Hronika

09.01.2020

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo nepoznate žene stare oko 40 godina pronađeno je u utorak kod manastira Beočin na Fruškoj gori u Novom Sadu, a sumnja se da je reč o ubistvu! Kako Srpski telegraf saznaje, nesrećna žena, koja je bila polunaga, pronađena je na Božić, i trenutno je u toku istraga nakon koje će se znati više detalja o ovom slučaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Bogoljubav/ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Potpuno zaleđeno

- Telo žene je bilo puno zaleđeno od hladnoće, te se pretpostavlja da je ona bila mrtva nekoliko dana. Leš je pronađen duboko u šumi gde uglavnom tokom seče badnjaka ima dosta šetača, zbog čega se sumnja da je reč o zločinu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Prema nezvaničnim informacijama, ženi je falilo nekoliko prstiju na ruci, ali druge povrede po telu koje bi ukazale na to kako je umrla nisu pronađene.

- Jedan od očevidaca ispričao je da je na telu žene falilo nekoliko prstiju, ali i donji veš. Trenutno je u toku intenzivna istraga zbog sumnje da se radi o ubistvu, ali se ne isključuju i druge mogućnosti kako bi se rasvetlio ovaj nesvakidašnji slučaj. Nije isključeno da se radi o zavisniku od narkotika i da je eventualno smrt nastupila prilikom predoziranja, a da su ženi delove prstiju odgrizle životinje s obzirom da je pronađena duboko u šumi - kaže naš sagovornik.

U manastiru ne znaju ništa

Povodom ovog tragičnog slučaja pozvali smo i manastir Beočin.

- Ne znamo ništa o tome, policija vodi istragu i istražuje šta se desilo - rekli su nam u manastiru.

Meštani u šoku

Identitet devojke još nije poznat, a njeno telo poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

- Nakon autopsije znaće se tačan uzrok smrt, kao i svi detalji ovog slučaja. Prema dosadašnjim informacija, njen izgled ne odgovara nijednom licu za kojim se tragalo - dodaje naš sagovornik.

Ipak, ovaj slučaj duboko je potresao meštane opštine Beočin.

- Ne pamtim da se ovako čudan slučaj skoro desio u našem mestu, još i na dan Božića u blizini manastira! Svi smo poprilično potreseni - kaže meštanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading