NA VEŠALA! Otac Malčanskog berberina traži NAJSTROŽU kaznu za sina, i to po TURSKOM RECEPTU

Autor: Kurir

Hronika

05.01.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Ninoslava Jovanovića zahvalan je svojim komšijama što su prijavili policiji da su videli njegovog sina, posle čega je uhapšen, ali nema dilemu da sudstvo treba da mu izrekne najstrožu kaznu! Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, koji je držao 9 dana devojčicu Moniku Karimanović u zatočeništvu, uhapšen je danas na groblju u Malči.

RepublikaFoto: pixabay.com/Republika
Ninoslav Jovanović

I ocu i snaji Ninoslava Jovanovića laknulo je posle vesti da je njihov sin i dever uhapšen.

- Molili smo se Bogu samo da to dete bude živo i zdravo, a za njega, on je svoje završio. Jeste mi sin, ali zaslužio je najtežu kaznu, na vešala, po turskom receptu - poručuje otac Ninoslava Jovanovića.

Njegova snaja dodala je da samo žele da žive svoje živote.

- Ja sam udata za njegovog rođenog brata, imamo dvoje dece, mi smo normalna porodica. Drago mi je da je uhapšen da mi više možemo da živimo normalno - rekla je snaja Malčanskog berberina.

Posle hapšenja, pogled Jovanovića bio je izbezumljen, policajac ga je sve vreme držao da leži na zemlji, a pedofil je bio vidno uznemiren! Takođe, prilično je i smršao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading