POLICIJA POTVRDILA! Uhapšen Malčanski berberin!

Autor: Republika

Hronika

05.01.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmice, pronađen je danas oko 14.20 sati nakon intenzivne potrage na Malčanskom groblju, potvrdila je policija.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/MUP
Malčanski berberin

Za njim se tragalo čitavih 17 dana zbog za otmice devojčice Monike Karimanović koja je nestala 20. decembra na putu od kuće u Suvom Dolu do škole u Brzom Brodu. Devojčica je, na sreću, pronađena živa.

Inače, danas je u Malči bila opsežna potraga za Malčanskim berberinom koji je oko 12 časova viđen u jednoj kući.

Prema trenutno dostupnim informacijama, veruje se da je on prespavao u seniku te kuće, a viđen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom.

- Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči sa njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen - rekao je meštanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Vlasnik domaćinstva u čijem se seniku skrivao Jovanović kaže da je primetio da su bale sena razbacane, a pre toga su bile složene, te pretpostavlja da je begunac spavao u senu: "Istrčao je iz dvorišta kroz kapiju. To je sigurno bio on, poznajem ga".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading