"Imala sam 20 godina, još vučem traume!" Ovo je ispovest meštanke Malče koju je Ninoslav pokušao da siluje kada je imao 17 godina!

Autor: novosti.rs

Hronika

03.01.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada sam imala 20 godina, a Ninoslav Jovanović 17 sreo me je u selu, stalno me je pratio i opsedao, a onda je jednog dana hteo da me siluje", ovo je ispričala jedna meštanka Malče, koja danas ima 49 godina.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP/Face App
Foto: Ilustracija

Kako kaže Malčanski berberin, za kojim policija intenzivno traga zbog otmice male Monike K. (12), dugo ju je maltretirao i jedva mu je umakla.

- Ne znam kako sam uspela da se iskobeljam iz njegovih ruku. Bežala sam kao luda. Naravno, jurio me sve vreme, a onda je negde ispred moje kuće uzeo jednu letvu i lupio me po glavi - ispričala je ona.

Kako kaže, da se nešto dešava čuo je njen otac, pa je istrčao iz kuće.

- Kada ga je Ninoslav video, dao se u beg. Ceo slučaj je zataškan, a na mom srcu i duši su ostali ožiljci, rane koje nikada nisu prošle. Još uvek vučem traume i ovo što se dešava mi je samo sipalo so na ranu - kaže ona.

Ovih dana meštanka Malče sedi zaključana u svojoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading