Uhapšen nasilnik kod Golupca: Tukao suprugu i pretio pištoljem, ćerka pozvala policiju

Autor: novosti.rs

Hronika

03.01.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila V. B. (61) iz Brnjice kod Golupca, zbog sumnje da je počinio tri krivična dela: nasilje u porodici, nelegalno držanje oružja i neovlašćena prodaja akcizne robe.

Foto: Ilustracija

Osumnjičeni je uhapšen 1. januara popodne, zbog sumnje da je, u alkoholisanom stanju, vređao i tukao svoju suprugu, a onda joj zapretio da će je ubiti pištoljem. Supruga se telefonom požalila ćerki, koja je nakon toga obavestila policiju.

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata, pronađeni su nelegalni pištolj "tetejac" i 60 metaka, kao i 400 litara nafte nabavljene sa broda na Dunavu, radi preprodaje. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i određen mu je branilac po službenoj dužnosti, koji će ga zastupati prilikom saslušanja kod osnovnog javnog tužioca u Velikom Gradištu.

Za krivično delo nasilje u porodici, zakonom je zaprećena kazna do tri godine, a za druga dva krivična dela do pet godina zatvora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading