Nišlija opisao blizak susret sa berberinom u svojoj kući: Rekao mi je "Imam i ja pištolj", Monika je bila na krevetu

Autor: novosti.rs

Hronika

30.12.2019

10:46 >> 10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Emil Živić koji je slučajno pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu devojčicu Moniku Karimanović u selu Pasjača kaže da je hteo sam da uhvati Malčanskog berberina i opisuje blizak susret sa silovateljem.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Emil Živić

- Jurio sam ga i uhvatio bih ga sigurno da nemam pejsmejker. Meni je drago što sam dete spasio. Ostalo neka radi policija - kaže ovaj hrabri Nišlija koji je zaslužan za spas male Monike.

Emil dodaje da je Malčanski berberin, kada je primetio njegovog sina iskočio kroz prozor na terasu, pa se odatle spustio u dvorište i krenuo da beži. Kaže da su on i sin tada viknuli "pištolj", a da im je silovatelj odgovorio "i ja imam pištolj".

- To je put Niš-Oreovac prolazi se kroz Pasjaču. Kada smo se vraćali iz Oreovca rekoh čekaj da svratim u kuću da vidim šta je i kako je. Nisam ni u šta posumnjao, a dole ima suteren. Međutim, vrata su odškrinuta, a pošto je jezičak labav pomislio sam da je od vetra. Zatvorim to i učini mi se kao da čujem da ima nekog na spratu. Rekoh čekaj da vidim i sprat kad pogledam, ima šta i da vidim. Prozor dvokrilni odškrinut. Priđem do prozora "alo, alo, ima li koga". Niko se ne javlja, a čujem da hoda. Nisam posumnjao da je on - kaže Emil.

Nišlija kaže da je njegov sin (34) u jednom trenutku video da se pomerila zavesa i to mu rekao. Tada je Emilovog sina primetio otmičar.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kuća u kojoj je pronađen monstrum

- Ćale on je, Ninoslav, video sam ga oči u oči - priča Emil šta je čuo u tom trenutku.


- On je potrčao 30-ak metara da zove policiju, a ja za Ninoslavom. Išao sam oko 300 metara. Posle smo se vratili, obrnuli krug pa prijavili MUP-u - priča Emil.

Nakon toga ovaj heroj se vratio u kuću da nađe Moniku.

- Odmah mi je bilo jasno da je ona u kući, dozivao sam je, a ona je ćutala, jer je bila uplašena. Monika je bila na spratu. Bila je u umotana u neko ćebe. Prestravljeno dete - kaže Emil za informer.rs i dodaje da je odmah dojurila policija i zbrinula devojčicu.

Živić opisuje da je Monika nađena na krevetu na kojem je noćila sa monstrumom.

Emil kaže da jeste bio uplašen i da je svesno rizikovao svoj život kao i sinov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading