(POTERA UŽIVO) Policija u strahu zbog ovoga: Imaju 2 NOVA RAZLOGA zbog kojih moraju da uhvate berberina ŠTO PRE!

Autor: M. Ž. L. / Republika

Hronika

30.12.2019

08:25 >> 14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija očekuje što skorije hapšenje silovatelja Ninoslava Jovanovića koji je danima bežao sa otetom devojčicom Monikom Karimanović (12), a za to ima još dva razloga.

Foto: MUP Srbije/FaceApp
Ninoslav Jovanović

Prema našim nezvaničnim saznanjima, prvi razlog je zato što preti opasnost da ne ponovi krivično delo i napadne još neku ženu.

Drugi je zato što se plaše da će mu građani presuditi ako ga uhvate, jer su se pored više od 600 specijalaca i oni organizovali i traže zločinca.

Podsetimo, Monika je pronađena juče popodne sa otmičarem u jednoj vikendici u selu Pasjača.

Na našem portalu danas pratite ceo tok potere za silovateljem iz Malče i najnovije informacije o celom slučaju i stanju devojčice, a tu su i linkovi koji će vas odvesti do detaljnijih tekstova.

TOK POTERE ZA OTMIČAREM

15:18 - Ninoslav Jovanović se hranio čime je stigao, naime, u kući u selu Pasjača gde je boravio neko vreme pojeo je pola kilograma ratluka i pola kese šećera. 

Takođe, u toj kući je pronađena i ambalaža bombona, za koje se pretpostavlja da su ih jeli Ninoslav Jovanović i žrtva Monika Karimanović.

RepublikaFoto: ST/M.Ž. LAZIĆ

13.59 - Policijski helikopter obeleće Malču, veliki broj policajaca i žandarmi u streljačkom stroju  pretražuju teren, a policajci se nalaze na svakih 5 metara

12.11 - Prema poslednjim saznanjima otmičar je od policije pobegao samo u džemperu i pantalonama te bi zbog toga mogao svakog časa da bude uhapšen
RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Emil Živić

11.46 - "Jurio sam ga i uhvatio bih ga sigurno da nemam pejsmejker. Meni je drago što sam dete spasio. Ostalo neka radi policija", opisuje Nišlija Emil Živić koji je zaslužan za spas male Monike.

11.20 - U toku je velika policijska akcija u selu Malča odakle je otmičar. Policajci se nalaze na svakih 50 metara magistralnog puta, a takođe se češljaju i sve kuće u Malči. Pretpostavlja se da je berberin iz mesta Pasjača pobegao baš u tom pravcu.
10.41 - Monika je u svom iskazu policiji koji je dala uz prisustvo advokata otkrila detalje otmice.
10.25 - Urađene su i laboratorijske i toksikološke analize, a toksikološka analiza je negativna, što znači da joj monstrum nije poturao nikakve supstance.
RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

9.57 - Državna sektretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova otkrila je detalje zlostavljanja Monike Karimanović koje joj je ispričala devojčica.

9.19 - Grupa policajaca je jurišala sinoć za berberinom, ali je on bio u velikoj prednosti i trčao je kroz neprohodne predele.
8.38 - "Policija sumnja da se on nalazi na području Niša i da je naoružan," rekao je danas direktor policije Vladimir Rebić.
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com/Zlatko Vujičić

8.36 - "Monika je spavala pored svoje majke. Nastavljaju se analize, a njeno stanje je stabilno", izjavio je jutros direktor Kliničkog centra Niš dr Zoran Radovanović.

8.01 - "Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Jako nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije?", još je u neverici Nišlija Emil Živić koji je slučajno pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu devojčicu u selu Pasjača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading