Ušao u WC kafića, a onda ga batinaši izmasakrirali

Autor: Blic, Republika

Hronika

27.12.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić M. R. brutalno je pretučen u noći 14. na 15. decembra u Smederevskoj Palanci, a od posledica zadobijenih u tuči, bio je i hospitalizovan. Kako saznajemo, policija je istog dana kada je incident prijavljen uhapsila tri osobe, a nekoliko dana kasnije i četvrtu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci prijavljen je događaj i istog dana policija je uhapsila i odredila zadržavanje trojici osumnjičenih, a samo nekoliko dana kasnije još jednom mladiću. Svi su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani" - saznaju mediji.

Zbog težine povreda, napadnut mladić je privremeno hospitalizovan, ali je kasnije, prema našim saznanjima, pušten na kućno lečenje.

Inače, incident se dogodio u jednom kafiću, a za sve se saznalo zahvaljujući dve objave na Fejsbuku u kojima je opisan napad, a uz koje su obelodanjene i fotografije preuzete sa video snimka incidenta koji su zabeležile bezbednosne kamere.

Naime, zabrinuti korisnik je odlučio da sa svojim pratiocima podeli informacije koje ima, pa je tako naveo da je, usled posledica prebijanja, mladić hospitalizovan i da je bio u teškom stanju.

Prema njegovim rečima, na početku snimka se vidi kako, kroz masu iz pravca WC, iznose dečka koji je već u polusvesnom stanju i koji usput dobija još udaraca sa strane.

- Kako nezvanično saznaju mediji, ovo dete je dobilo udarac i ušlo u WC da bi se oprao i osvežio, a za njim su ušla dvojica koja su ga izmasakrirala i tako van svesti izvukla ka izlazu. Mučno dete iskidano bez znaka snage i životne vitalnosti već je bio zverski pretučen - napisao je zabrinuti građanin, pa napomenuo da taj deo verovatno nije prekriven sigurnosnim kamerama, ali i sam deo snimka koji se vidi, prema njegovim rečima, dovoljno govori.

On je objasnio da je jasno prikazano da i drugi dečko, koji pokušava da zaštiti povređenog, dobija par udaraca i udarac flašom, ali posle toga nastavlja normalno da hoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading