Uhvaćena banda lopova u Rumi: Gurnuli radnicu i odneli pazar iz radnje, a posle upali u fudbalski klub i pokrali televizore

Autor: Tanjug

Hronika

27.12.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Rumi uhapsila je G. K. (20), D. N. (18), M. M. (20) i K. K. (20), zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojnička krađa, teška krađa i razbojništvo u pokušaju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Uhapšen je i M. D. (25), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojnička krađa i teška krađa, saopštio je MUP.

Osumnjičeni se terete da su preksinoć, maskirani ušli u seosku prodavnicu, uzeli dnevni pazar i pri izlasku iz radnje odgurnuli radnicu koja je pala na pod.

Sumnja se da su pre nekoliko dana, iz prostorija fudbalskog kluba na području Rume ukrali tri televizora, koji su nađeni i vraćeni vlasniku, a u novembru ove godine pokušali su da izvrše razbojništvo na jednoj benzinskoj pumpi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading