U APS, BANDU! Uhapšeno troje dilera, hteli da prodaju heroin za 100.000 evra!

Autor: Tanjug

Hronika

26.12.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, danas su na području Novog Sada i Vranja uhapšena tri člana organizovane kriminalne grupe prilikom pokušaja kupoprodaje 6,5 kilograma heroina dopremljenog iz Severne Makedonije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Akcija hapšenja drugog dela ove kriminalne grupe je u toku u Severnoj Makedoniji, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Uhapšeni u Srbiji su, kako se sumnja, 17. decembra prodali 9,5 kilograma heroina, a danas su uhapšeni prilikom pokušaja prodaje 6,5 kilograma za 100.000 evra.

Droga je nađena u rezervnom točku automobila koji su koristila dvojica uhapšenih, dok ih je treći čekao sa spremljenim novcem.

 

 

Droga je dopremana iz Severne Makedonije preko Preševa u kolima i trebalo je da bude prosleđena dalje ka državama Evropske unije.

Okrivljenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal, nakon čega će biti odlučeno o daljim koracima u ovom slučaju.

Akcija hapšenja realizovana je u saradnji sa SBPOK-om, kao i sa specijalnim tužilaštvom i policijom Severne Makedonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading