Kriminolog veruje da je Monika živa, a ovo je razlog

Autor:

Hronika

25.12.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Karimanović (20) nestala je 20. decembra. Glavni osumnjičeni za njenu otmicu je višestruki povratnik Ninoslav Jovanović, koji je zbog zlodela koje je ranije učinio, dobio nadimak "Malčanski berberin".

RepublikaFoto: MUP Srbije
Monika Karimanović

Jovanović je ovaj nadimak dobio jer je kod prethodnih zločina devojčice šišao, pa ih onda silovao. Objašnjenje za ovakav postupak stručnjaci su našli u njegovom detinjstvu, kada ga je majka tokom šišanja zatvarala i na silu kratila njegovu kosu.

Poznanici za Jovanovića govore da je on još od ranog detinjstva bio često premlaćivan, zlostavljan, a i kada je odrastao često su ga tukli drugi momci i zvali "Retardirani".

Monika i njen otmičar poslednji put su locirani u selu Orešac, gde su svedoci potvrdili da Jovanović devojčicu svuda vodi sa sobom. Jake policijske snage trenutno kontrolišu čitavo područje, a mnogi strahuju da li će devojčica ostati živa.

RepublikaFoto: Public
Zlatko Nikolić

Kriminolg Zlatko Nikolić, za Alo, podelio je svoje utiske o nesrećnoj situaciji koja traje poslednjih 5 dana, ali i mogućem ishodu! 

- U dubini svog bolesnog uma on je svestan da je đavo odneo šalu, i postoji velika verovatnoća da na kraju svega otmičar izvrši samoubistvo. Nakon pet zlodela, ovo je prvi slučaj u kom je policija izvršila ovoliki pritisak koji verovatno neće uspeti da iznese. Kao neko ko je više puta do sad izvršio apsolutno identična krivična dela i da ima ustaljeni manir devijantnog ponašanja, postoji šansa da će devojčica ostati živa, čemu se i svi nadamo. Ovakvi ljudi su nepopravljivi, i oni bi uvek ponovili isti zločin - zaključio je Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading