Dan D za Marjanoviće! Cela porodica staje pred Viši sud u Beogradu: Tokom istrage samo je ONA svedočila, svi ostali su odbili

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

25.12.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Višim sudom u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, a kao svedoci pozvani su Zoranovi ukućani, brat Miloš i snaja Milica, sin Uroš iz prvog braka, kao i roditelji Zorica i Vladimir.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marjanovići danas daju iskaz

Sem Milice, svi oni su tokom istrage odbili da svedoče i iznesu svoja eventualna saznanja o ubistvu Jelene na šta po zakonu imaju pravo kao bliski srodnici.

Očekuje se da se oni pred Višim sudom pojave u 10 časova.

Prvo ročište je održano 5. novembra, gde je Zoran Marjanović dugo i detaljno govorio o svim događajima koji su prethodili i usledili posle smrti Jelene.

Optuženi je negirao da je usmrtio suprugu, a u jednom trenutku pričao je o tome kad je poslednji put video svoju suprugu i šta mu je ona rekla.

- Poslednji put sam je video kako trči uz nasip. A njene poslednje reči kojih se sećam su: "Odoh ja" - rekao je optuženi Zoran Marjanović.

On je tada prvi put otkrio i porekao ono što je tvrdio mesecima posle saslušanja - da nikada nije silazio do kanala u kom je pronađeno Jelenino telo.

 

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a njeno telo pronađeno je dan kasnije.

Zoran Marjanović priveden je u septembru 2018. po nalogu tužioca zbog sumnje da je ubio Jelenu. U pritvoru je proveo sedam meseci, a Viši sud je dva puta optužnicu protiv njega vraćao na dopunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading