Požarevac zavijen u crno: Tinejdžer (17) poginuo u mesari!

Autor: Blic, Republika

Hronika

24.12.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Ž. (17) iz naselja Boževac u Požarevcu , poginuo je juče u prepodnevnim satima od udara struje dok je menjao sijalicu u hladnjači jedne mesare u Požarevcu, gde je privremeno radio.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Kako prenose lokalni portal, tinedžer najverovatnije nije primetio oštećenja na sijaličnom grlu, i to ga je koštalo života. U trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo, došlo je do dodira sa strujom i dečak je stradao na licu mesta.

- Dečak 2001. godište iz Boževca juče je dovezen sa povredama u bolnicu, a bolničar je policiji prijavio događaj - potvrdio je medijima izvor iz policije.

Porodica i prijatelji u šoku

- Ovo je veliki gubitak za sve nas, ne znamo kako ćemo se oporaviti od ovoga. On je prošle godine završio srednju i bio je omiljen kako među kolegama, tako i prema svima. Svi ćemo pamtiti njegov osmeh koji je uvek krasio njegovo lice - rekao je jedan od njegovih kolega za portal PT Info.

Otac tragično nastadalog Marka jedva je prozborio da je on 30. decembra trebalo da proslavi 18. rođendan.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading