Alkohola do plafona: Policija u Staroj Pazovi otkrila pun magacin ilegalne robe u vrednosti 5,5 miliona!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

23.12.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Staroj Pazovi u saradnji sa kolegama iz Sremske Mitrovice uhapsili su I. R. (50) kada su u magacinu koji je on koristio pronašla 8.511 litara alkoholnih pića sa akciznim markicama za koje se sumnja da su falsifikovane, oko 47 kilograma kafe i veću količinu konditorskih i drugih prehrambenih proizvoda. Ukupna vrednost pronađene robe procenjuje se na oko 5.429.000 dinara!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Takođe, u kancelariji magacina koji se nalazi u Staroj Pazovi, policija je pronašla 1.000 evra i oko 207.000 dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje robe, kao i više desetina akciznih markica i etiketa za alkoholna pića.

Zbog sumnje da je I.R. izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i nedozvoljen promet akciznih proizvoda njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading