Ni traga ni glasa od Monike: Nestalu devojčicu traži 200 policajaca, u Niš stigla i žandarmerija!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

23.12.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Monikom Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, koja je nestala 20. novembra u jutarnjim časovima nakon što je pošla u školu u susednom naselju Brzi Brod od jutros traga 200 pripadnika MUP- a u potragu su se uključile i jedinice žandarmerije.

Foto: MUP Srbije
Nestala Monika

- Niška policija zatražila je pomoć žandarmerije i MUP je odobrio. U pretrazi šireg mesta nestanka devojčice u naselju Brzi Brod, učestvuje 200 policjaca i žandarma. Pretražuje se okolina Nišave i napuštene vikendice u kraju. Prethodnog dana priobalje Nišave pretraživali su pripadnici niške uprave za vanredne situacije a sada je u pomoć pristigla i žandarmerija. Niška policija u najvišem prioritetu radi na rasvetljavanju ovog slučaja - kaže naš izvor.

Uprkos opsežnoj potrazi, od nestale devojčice nema ni traga ni glasa već četvrti dan. Ona je u petak u 7.20 časova izašla iz kuće i krenula ka oko jedan kilometar udaljenoj školi pešice, a poslednji put kamere jedne firme su je snimile na pola puta u 7:28 časova, na ulazu u naselje Brzi Brod. Od tada joj se gubi svaki trag!

Aleksandra i Robert Karimanović, roditelji devojčice strahuju da je oteta i mole građane ako su je videli tog jutra ili kasnije, ako imaju neki trag, da jave policiji.

Kada je pošla u školu devojčica je na sebi imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Visoka je oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju.

Policija intenzivno traga za devojčicom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading